6956007077 Κίρκης 56, Πύλαια, Θεσσαλονίκη mantellosv@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 

Mantellos Home Design
Ανακαινίσεις, Θεσσαλονίκη

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, η Mantellos Home Design, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για ανακαινίσεις κτιρίων. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακές και αξιόπιστες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να αναλάβει διάφορα έργα, όπως σιδηροκατασκευές, μονώσεις-θερμοπροσώπεις, επισκευές και κατασκευές στεγών, καθώς και ολοκληρωτικές ανακαινίσεις για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Στοχεύουμε σε καινοτόμες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, ενώ η επιμέλειά μας στη λεπτομέρεια εξασφαλίζει όχι μόνο την λειτουργικότητα αλλά και την αισθητική του χώρου σας. Εμπιστευτείτε μας για οποιαδήποτε ανάγκη ανακαίνισης, δίνοντας νέα ζωή στον χώρο σας με εγγυημένα αποτελέσματα.
 

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
     
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 

 

 

 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο στόχος μας στη Mantellos Home Design είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχεδιασμού, κατασκευής και ανακαίνισης που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Με δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο και εξειδικευμένο προσωπικό, διαμορφώνουμε τον χώρο σας με στόχο τη δημιουργία ενός στιλάτου, λειτουργικού και αντάξιου των προσδοκιών σας περιβάλλοντος.

Καταβάλλουμε προσπάθειες για να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που αντικατοπτρίζουν τον προσωπικό χαρακτήρα και το στυλ κάθε πελάτη. Στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών που υπερβαίνουν τις προσδοκίες, διασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση και τη δημιουργία σχέσεων μακράς διάρκειας με τους πελάτες μας.

Επιδιώκουμε συνεχώς την εξέλιξη και την πρωτοτυπία, παραμένοντας ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του design και των κατασκευών.

 

 

 

 
 
 
  Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε