6956007077 Κίρκης 56, Πύλαια, Θεσσαλονίκη mantellosv@gmail.com
hero image

 

 

 

Mantellos Home Design
Ανακαινίσεις, Θεσσαλονίκη

Η στέγη αποτελεί κρίσιμο στοιχείο στη διατήρηση ενός κτιρίου, προστατεύοντάς το από τις αντιξηρακικές συνθήκες όπως το χιόνι, ο άνεμος, η βροχή και η ηλιακή ακτινοβολία. Εκτός από τη λειτουργικότητα, η στέγη συμβάλλει σημαντικά στην αισθητική του κτιρίου.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, η Mantellos Home Design στη Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών και κεραμοσκεπών για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Η χρήση κεραμιδιού προσφέρει προστασία από το νερό, επιτρέπει την αναπνοή και είναι ανθεκτικό στη φωτιά. Επιπλέον, διαθέτει υψηλή χωρητικότητα στην ακτινοβολία και τη θερμοκρασία, αποτελώντας έναν παραδοσιακό και αξιόπιστο τρόπο κάλυψης που διατηρείται αναλλοίωτος μέσα στον χρόνο.

 

 

 

 
 
 
 

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία κεραμοσκεπών με κεραμίδια ποικίλων ειδών και χαρακτηριστικών. Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες αναλαμβάνουν τον πλήρη σχεδιασμό, τη μελέτη, και την κατασκευή ξύλινων στεγών και σοφιτών, ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας.

Η πολυετής εμπειρία μας, ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, και η υψηλή ποιότητα των εργασιών μας αποτελούν τους λόγους που μας θέτουν στην πρώτη θέση ως την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας.