6956007077 Κίρκης 56, Πύλαια, Θεσσαλονίκη mantellosv@gmail.com
hero image
 
 
   
 
 
 
 

Mantellos Home Design
Ανακαινίσεις, Θεσσαλονίκη

 
     
 

Με χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού και ειδικών μονωτικών υλικών, η επιχείρησή μας, "Mantellos Home Design" με έδρα τη Θεσσαλονίκη, παρέχει υπηρεσίες μόνωσης για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Με εξαιρετική ποιότητα εκτέλεσης και ανταγωνιστικές τιμές, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Λόγω της εκτενούς εμπειρίας μας στον χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για θερμομόνωση, στεγανοποίηση, υγρομόνωση, και άλλες μορφές μόνωσης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας. Είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό χώρο, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε μια αποτελεσματική μόνωση που θα προστατεύσει τον χώρο σας από εξωτερικούς παράγοντες και θα εξασφαλίσει άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

 
 
 
 
 
     
 
 
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

 

Η θερμομόνωση αποτελεί την κύρια θερμική προστασία των κτιρίων έναντι των καιρικών συνθηκών. Κάθε κτίριο που θερμαίνεται ή κλιματίζεται πρέπει να διαθέτει αποτελεσματική θερμομόνωση για την αποφυγή σπατάλης ενέργειας και χρημάτων.

Η θερμομόνωση μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορα υλικά στην ταράτσα, στους τοίχους, στην οροφή, στη σκεπή, στην πυλωτή ή ακόμα και στο δάπεδο. Είναι εφικτή εσωτερικά και εξωτερικά της κατασκευής.

 
     
 
     
 

 

Επικοινωνήστε

μαζί μας για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε