6956007077 Κίρκης 56, Πύλαια, Θεσσαλονίκη mantellosv@gmail.com
 
 
 
 

Mantellos Home Design
Ανακαινίσεις, Θεσσαλονίκη

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, η Mantellos Home Design, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για ανακαινίσεις κτιρίων. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακές και αξιόπιστες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να αναλάβει διάφορα έργα, όπως σιδηροκατασκευές, μονώσεις-θερμοπροσώπεις, επισκευές και κατασκευές στεγών, καθώς και ολοκληρωτικές ανακαινίσεις για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Χαρακτηριζόμαστε από την πολυετή μας εμπειρία, τις ολοκληρωμένες εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει, τον σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Η θερμομόνωση αποτελεί την κύρια θερμική προστασία των κτιρίων έναντι των καιρικών συνθηκών. Κάθε κτίριο που θερμαίνεται ή κλιματίζεται πρέπει να διαθέτει αποτελεσματική θερμομόνωση για την αποφυγή σπατάλης ενέργειας και χρημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΚΕΠΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΚΕΠΩΝ

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, η Mantellos Home Design στη Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών και κεραμοσκεπών για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ - ΥΠΟΣΤΕΓΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ - ΥΠΟΣΤΕΓΑ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό κατασκευάζουμε στέγαστρα για παράθυρα, στέγαστρα εισόδου καθώς και στέγαστρα κάθε τύπου, προσφέροντας στο χώρο σας ένα όμορφο και μοναδικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στην επιχείρησή μας, Mantellos Home Design, έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε, να μελετήσουμε και να δημιουργήσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ειδικές κατασκευές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ