6956007077 Κίρκης 56, Πύλαια, Θεσσαλονίκη mantellosv@gmail.com
 
 
     
  Mantellos Home Design
Ανακαινίσεις, Θεσσαλονίκη


Η εταιρεία "Mantellos Home Design", με έδρα στη Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στον τομέα των ανακαινίσεων. Χαρακτηριζόμαστε από την πολυετή μας εμπειρία, τις ολοκληρωμένες εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει, τον σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε. Με αυτά τα δεδομένα, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο και να προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Ολοκληρωμένες & Ποιοτικές Υπηρεσίες
 
     
 

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην πλήρη ανακαίνιση, επισκευή και διαμόρφωση τόσο ιδιωτικών όσο και επαγγελματικών χώρων.

Σε κάθε έργο, συνεργαζόμαστε στενά με τον πελάτη για να μελετήσουμε και να προτείνουμε την πιο κατάλληλη λύση, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα επιθυμητά αποτελέσματα όσο και τον προϋπολογισμό.

Καταλαβαίνουμε ότι η ανακαίνιση ενός σπιτιού απαιτεί ειδίκευση και εμπειρία.

 

Στην εταιρεία μας, διαθέτουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία.

Εμπιστευτείτε μας και αποφύγετε τυχόν λάθη που μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια χρόνου και πόρων. Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε όχι μόνο την επίτευξη των αρχικών οικονομικών στόχων αλλά και να αντιμετωπίσουμε κάθε τεχνικό θέμα που ενδέχεται να προκύψει κατά τη διάρκεια του έργου.

 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6956007077
 
     
 
 
 
     
  Με Αγάπη για τη Λεπτομέρεια: Ανακαινίζουμε Χώρους, Δημιουργούμε Εμπειρίες!